Klusservice van Fris Facilities

Fris Facilities heeft een compleet pakket aan ondersteunende & professionele facilitaire diensten voor kantoor- en bedrijfsgebouwen maar ook voor andere huisvesters. Onze diensten fungeren voor u als  ‘one stop shop’ voor al uw facilitaire vraagstukken. U heeft als facilitair manager, huurder of gebouweigenaar uw handen vol aan uw core-business.

Onze klusservice mag hierin niet ontbreken om u te voorzien van professionele ondersteuning als het gaat om kleine aanpassingen of uitvoerende taken in uw pand.

Professionele klusservice

De klusservice van Fris Facilities wordt uitgevoerd door ware professionals / vakmensen met oog voor detail en kwaliteit. Deze vaklieden zijn bouwkundig onderlegd en verstaan hun vak.  Door hun brede kennis en kunde zijn we in staat om veel werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Wanneer een aanvraag niet binnen onze expertise informeren we u direct bij welke partij u met deze opdracht wel terecht kunt; zodoende staat u nooit met lege handen.

Dienstverlening buiten kantoortijden

In onze beleving moet dienstverlening ondersteunend zijn aan u en uw organisatie. Wij denken graag met u mee om de werkzaamheden met een minimum aan overlast voor u te verzorgen; bijvoorbeeld om deze werkzaamheden buiten de reguliere kantoortijden voor u uit te voeren. Ons streven is idealiter, afhankelijk van de grootte van de klus,  dat u aan het einde van de werkdag het pand en de werkzaamheden zijn uitgevoerd, inclusief schoonmaak, voor aanvang van de nieuwe werkdag.

Voorbeelden van werkzaamheden

Illustratie van werkzaamheden die binnen onze expertise behoren:

  • Monteren of demonteren van wanden, kozijnen & deuren
  • Installeren van kleine technische elementen
  • Timmerwerkzaamheden
  • Schilderswerkzaamheden (binnenzijde)
  • Exit ruiming (tapijt verwijderen, wanden in originele staat terug brengen)
  • Overige kleine werkzaamheden waarbij geen constructie aanpassingen van toepassing zijn.

Interesse in onze klusservice?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een opname van de werkzaamheden.