Fris-Sport is de afdeling van Fris Facilities die zich focust op de facilitaire diensten in en rondom een sport-accomodaties. Veel van de sportaccommodaties worden druk bezocht door hun leden en bezoekers. Sporters zijn over het algemeen trots op hun vereniging & sport. Een frisse beleving & uitstraling van de accommodaties speelt hierbij een grote rol. Door onze persoonlijke ervaring binnen diverse accommodaties, het lidmaatschap van diverse clubs en de werkzaamheden als vrijwilliger voor deze clubs hebben wij een goed beeld waar clubs behoefte aan hebben.

Groene dame

Fris-Sport kijkt bij de opname en schoonmaak van een sportaccommodatie vanuit verschillende oogpunten; die van de bezoeker, de leden en de beheerder, om zo te komen tot het best passende advies. Hierbij wordt gelet op algehele indruk & uitstraling die de accommodatie heeft en zou kunnen/moeten hebben.

Slecht onderhouden sanitaire ruimten (kleedkamers, douche ruimte en toiletten) zijn vaak een doorn in het oog van elke bezoeker. De vrijwilligers doen wat ze kunnen maar schoonmaak schiet er nog weleens bij in.

fris-douche

Fris-Sport adviseert & zorgt samen met u dat de accommodatie weer een visitekaartje van de club wordt. Een schoonmaak- en of onderhoudsplan garanderen een prettige frisse uitstraling!!

Wij zijn hiervoor speciaal uitgerust met modern professioneel sanitair schoonmaak materieel wat speciaal is ontwikkeld voor deze toepassing en een efficiënte & kwalitatieve werkwijze. Ook mede door onze actief lidmaatschap van diverse sportclubs werken wij ook graag mee aan een stuk bewustwording door de leden en welke rol zij hierin hebben t.b.v. het belang van de vereniging. Zodoende kunnen we de vrijwilligers, het werk en de ingehuurde uren opnemen in een werkschema wat voldoet aan alle verwachtingen.

Fris Facilities; als het echt fris moet zijn!

foam